RESTAURANT TEWOSU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 991 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant TeWoSu. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 9:47 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorgers, zéker voor herhaling vatbaar! Fantastische service; Ik werd gebeld; bezorger onderweg, maar één ding vergeten, maakten excuses en voor het ongemak kregen we een extra schaal sushi van de zaak! Topservice!
13 jun 2024 om 9:08 Goede sushi en kaarage, snel geleverd
12 jun 2024 om 0:55 Dikke 10. Goede service, snel bezorgd en het eten was vers en lekker.
12 jun 2024 om 0:09 Super lekkere sushi, mijn favoriet!!
11 jun 2024 om 22:22 Super lekkere sushi, is nog warm en vers! Echt heerlijk! Bezorging kwam precies optijd, super!
11 jun 2024 om 21:52 Tasty sushi-box, delivered well ahead of time. We finished the entire 72 piece platter - it was so good, particularly the giant salmon rolls
11 jun 2024 om 8:44 Alles smaakte weer heerlijk
11 jun 2024 om 0:35 Terrible! It took so long that we lost apetite
10 jun 2024 om 22:33 The pokebowl was delicious and I got a free coke, gyoza, and ben&jerries icecream with the meal, it really made my night! I'm not expecting to happen again but I'm glad it happened to me, cheers to the restaurant!
9 jun 2024 om 20:10 Duurde erg lang en de poké bowl was niet lekker. Geen aanrader
9 jun 2024 om 4:29 Het eten was heerlijk, en ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!
8 jun 2024 om 21:29 Lekker vers eten van goede kwaliteit.